Flexi Fug AS

Spesialist på mykfuging på Østlandet siden 2013

Spesialist på alt innen mykfuging

Flexi Fug AS er en liten bedrift innenfor bygg og anlegg. Vi har valgt å spesialisere oss på mykfuging, og leverer utelukkende løsninger med fugemasse og silikon. Dette gjør at vi har en høy og konsentrert fagkompetanse, og vi kommer gjerne med gode råd om produkter og løsninger.

Bedriften vår holder til i Fredrikstad, men vi leverer tjenester over hele Østlandet – og lenger unna på forespørsel. Vi fuger alt i fra grove tettningsfuger med brannsikring i startfasen av byggeprosjekter, til penfuger og siste finish før overtagelse av boliger og leiligheter. Vi er en profesjonell og seriøs aktør, som leverer etter avtale og alltid har kundens behov i fokus.

Vi er medlem av StartBank, et felles leverandørregister brukt av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, og CoBuilder, tilbyr sømløse IT-løsninger for bygg- og anleggsnæringen.

Erfaring som strekker seg flere tiår tilbake

Flexi Fug, slik selskapet drives i dag, startet opp i Fredrikstad i 2013. I navnet og de ansatte i bedriften ligger det imidlertid mange tiår med historie og høy faglig kompetanse.

Tidligere innehaver av Flexi Fug, Vidar Tolfsen, startet med fuging, montasje av aluminiumsvinduer, glass og beslag tilbake i 1981. Vidar har jobbet med fuging og refuging av oppstillingsplasser, hangarer, taksebaner og flystriper på samtlige NATO-flyplasser for Forsvaret. I 1984 begynte han også med betongelementer.

Vidars sønn, Gyrd Tolfsen, har over 10 års erfaring i bransjen, og tok i 2017 over hele bedriften og endret selskapsformen til AS. Mens hovedfokuset tidligere for det meste var fuging utendørs, startet Gyrd å fokusere mer på kosmetiske fuger innendørs. Fuging av kjøkkeninnredninger, finisharbeid av leiligheter, næringsbygg, samt spesialløsninger til  mer krevende prosjekter.

Sammen har vi skapt en bred erfaring og kompetanse innen fugefaget både innendørs og utendørs. 

 

Har du et prosjekt du ønsker å diskutere med oss?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss